طراحی و ساخت بدنه ورقکاری دستگاه عابربانک

Portfolio

استفاده خلاقانه و مهندسی از فلزات در تولید تجهیزات بانکی

دستگاه عابر بانک غیر نقدی برای انجام همه تراکنش‌های بانکی به غیر از دریافت پول نقد به کار می‌رود که در اماکن عمومی نصب می‌شوند. این دستگاه به دلیل اینکه مستقیما با کاربر تعامل دارد، باید دارای عملکرد و رابط کاربری راحتی باشد که تحقق این هدف بر عهده طراح صنعتی است. 

تولید محصولات و قطعات ورقکاری

طراحی و ساخت بدنه دستگاه عابربانک غیرنقدی

هدف از طراحی این پروژه ارتقای کیفی تعامل کاربر با دستگاه‌های عابربانک غیرنقدی و ارائه طرحی در جهت ایجاد تمایز ظاهری و خلق هویت فرمی برای محصولات شرکت فناپ پرداخت(بانک پاسارگاد) بوده است. از آنجا که این محصول در اماکن عمومی به عنوان محصولی پر مصرف برای کاربردهای تراکنش بانکی گروه‌های مختلف جامعه استفاده می‌شود می‌بایست علاوه بر شناخت کامل نیازهای کاربران مستلزم ارائه طرحی زیبا و متناسب با سلیقه روز دنیای کاربران محصولات تکنولوژیک باشد. در طراحی این محصول، در درجه اول سهولت استفاده و تعامل کاربر با دستگاه عابر بانک و سپس سهولت نگهداری و سرویس پذیری مهمترین اهداف طراحی بوده اند. این محصول می بایست در شرایط مختلف به راحتی باز و بسته شود و در صورت نیاز تعمیر و تعویض قطعات به راحتی امکان پذیر باشد. در راستای این هدف قطعاتی که بیشتر احتمال نیاز به تعویض و تعمیر داشتند، دسترسی بهتر دارند.

یکی از مهمترین مزیت های فرایندهای تولید قطعات ورقکاری و خمکاری فلزات در ساخت تجهیزات بانکی، از قبیل دستگاه های خودپرداز، کیوسک ها و سایر تجهیزات بانکی و محصولات تعاملی در زمینه پرداخت قابلیت فرم پذیری ورق فلز و تفکیک قطعات به اجزای ریز و درشت می باشد.

علاوه بر سهولت مونتاژ به خاطر ماژول های مختلف داخلی این نوع از دستگاه ها می توان با هزینه اولیه پایینتری این نصنوعات فلزی بزرگ را تولید و مونتاژ کرد.

مقاومت ورق های فلزی در برابر وندالیزم، سرقت و آسیب های احتمالی حمل و نقل از مزیت های دیگر تولید به روش ورق کاری  به شمار می رود. 

ساخت تجهیزات بانکی
ورقکاری فلزات